מתכון לעוף מוקפץ של סבא חיים

מתכון לעוף מוקפץ

מצרכים ל-8 איש:

  • 1.0 ק"ג חזה עוף נקי משומן
  • שני בצלים בינוניים
  • 8 שיני שום
  • 3 כפות שמן צמחי
  • כוס יין מתוק
  • 2 כפות
  • פפריקה מרוקאית
  • 2 כפיות סילאן טבעי
  • כפית מלח בישול

אופן הכנה:

  1. לשטוף את חזה העוף ולחתוך לקוביות בגודל בינוני.
  2. לחמם שמן בסיר שטוח.
  3. להוסיף בצל חתוך לקוביות ולחמם עד שנעשה שקוף.
  4. להוסיף את קוביות העוף ולפזר על תחתית הסיר.
  5. אחרי כדקה להפוך ולדאוג שיסגרו ויכוסו בשכבה לבנה.
  6. להוסיף את היין, השום, הפפריקה והמלח ולערבב ולדאוג שקוביות החזה יהיו בתוך התערובת
  7. לכסות הסער ולבשל בין 7 ל 10 דקות תלוי בגודל קוביות חזה העוף.
  8. אפשר אחרי כ7 דקות לדוג עם מזלג קובית עוף לחתוך במרכז ולבדוק שכולה בושלה ואין בשר נא במרכז.
  9. רצוי להגיש עם פירה תפוחי אדמה או אורז לבן ולשפוך עליהם מהרוטב. בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: