כבדי עוף ופטריות – סבא חיים

מנה מהירה ומסורתית במשפחה שלנו רגועה. יש שיגידו שזה גורמה אבל מפחינתינו זה פשוט טעים.

רכיבים:

  • 12 כבדי עוף נקיים.
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון או יער.
  • ראש שום.
  • בצל גדול.
  • רבע כוס חומץ בן יין אדום.
  • 3 כפות שמן

דרך הכנה:

  1. לחמם 3 כפות שמן על מחבת גדולה.
  2. להוסיף טבעות בצל חצויות לארבע עד שהבצל מתחיל להשחים.
  3. הוסיף את הפטריות כשהבצל מתחיל להשחים לכסות המחבת ולתת להתחמם כ10 דקות עד שהפטריות מתחילות להתרכך ולהגיר מים
  4. להוסיף כבדים חצויים ל2.
  5. להפוך הכבדים עד שמקבלים גוון חום בהיר.
  6. להוסיף את השום ואחרי דקה להוסיף מלח ואת החומץ תוך כדי ערבוב.
  7. לכסות המחבת לחכות לא יותר מ10 דקות ולכבות האש.
  8. להגיש עם הרוטב על מצע של פירה תפוחי אדמה או אורז לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: