מתכון לעוף קריספי בתנור

מתכון לעוף קריספי בתנור

עוף קריספי וטעים במיוחד, קל מאוד להכנה

רכיבים:

  • 4 חזה עוף ללא עצמות וללא עור
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות תיבול איטלקי
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית אבקת בצל
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות:

  1. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
  2. מערבבים בקערה בינונית את שמן הזית, התיבול האיטלקי, אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל.
  3. מניחים את חזה העוף בקערה ומצפים בצורה אחידה במרינדה.
  4. צולים את העוף במשך 5 דקות לכל צד או עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-165 מעלות.
  5. מגישים את העוף עם התוספת האהובה עליכם.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: