כדוריי בשר ברוטב עגבניות של סבתה

החומרים:

  • 1קג בשר בקר טחון.
  • 2 בצלים גדולים.
  • 3 גזרים גדולים.
  • 4 גבעולים של סלרי אמריקאי.
  • 6 שיניי שום גדולות.
  • 1 כוס יין אדום יבש.
  • 3 כוסות מים.
  • קצת שמן רגיל.
  • מלח לפי הטעם.
  • 1 קופסא של רוטב עגבניות.

אופן הכנה:

מערבבים את הבשר עם 2 כפות חרדל ו1 ביצה.
שמים בצד שינוח.

הרוטב:

  1. מטגנים את הבצל, השום, טבעות של הגזר וטבעות של הסלרי.
  2. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את המים, מרתיחים, מוסיפים את המלח ואז את היין.
  3. משאירים על אש חזקה, יוצרים כדורים בגודל שרוצים ומכניסים לתבשיל.
  4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית שעה.
  5. אפשר להוסיף חתיכות של תפו"א ולהמשיך לבשל עוד שעה.
  6. אם לא מוסיפים תפו"א, אז לבשל סה"כ שעה וחצי.
  7. בתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: