מתכון לסלט ניסואז

מתכון לסלט ניסואז

סלט ניסואז הינו סלט מהמטבח הצרפתי הכולל ירקות טריים, תפוחי אדמה מבושלים וטונה.

רכיבים:

  • 2 עגבניות בינוניות, קצוצות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס שעועית ירוקה, מולבנת
  • 2 ביצים קשות, פרוסות
  • 1/4 כוס זיתים שחורים, מגולענים
  • 2 כפות צלפים
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפות חומץ יין אדום
  • טונה (לא חובה)
  • 1 כף פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם

הוראות:

  1. מערבבים בקערה בינונית את העגבניות, תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, הביצים, הזיתים והצלפים.
  2. טורפים בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
  3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים לאיחוד.
  4. מגישים צונן או בטמפרטורת החדר. תהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: