מצרכים ל-8 איש:
- 1.0 ק"ג חזה עוף נקי משומן
- שני בצלים בינוניים
- 8 שיני שום
- 3 כפות שמן צמחי
- כוס יין מתוק
- 2 כפות
- פפריקה מרוקאית
- 2 כפיות סילאן טבעי
- כפית מלח בישול
אופן הכנה:
- לשטוף את חזה העוף ולחתוך לקוביות בגודל בינוני.
- לחמם שמן בסיר שטוח.
- להוסיף בצל חתוך לקוביות ולחמם עד שנעשה שקוף.
- להוסיף את קוביות העוף ולפזר על תחתית הסיר.
- אחרי כדקה להפוך ולדאוג שיסגרו ויכוסו בשכבה לבנה.
- להוסיף את היין, השום, הפפריקה והמלח ולערבב ולדאוג שקוביות החזה יהיו בתוך התערובת
- לכסות הסער ולבשל בין 7 ל 10 דקות תלוי בגודל קוביות חזה העוף.
- אפשר אחרי כ7 דקות לדוג עם מזלג קובית עוף לחתוך במרכז ולבדוק שכולה בושלה ואין בשר נא במרכז.
- רצוי להגיש עם פירה תפוחי אדמה או אורז לבן ולשפוך עליהם מהרוטב. בתאבון