מתכון לבולונז של דודה טלי

בולונז של שרי

הבולונז הטעים של טלי

תמיד יוצא הצלחה ומרשים את כל מי שאוכל אותו מקווים שאתם תאהבו אותו גם.

מוצרים:

  • 2 בצלים.
  • 2גרים.
  • 5 גבעולי סלרי בלי העלים.
  • 5 שיני שום.
  • 3כםות שמן.
  • 750 גרם בשר טחון.
  • 4\3 כוס יין
  • 2\1 כף דבש.
  •  2 קופסאות עגבניות מרוסקות של 400 גרם.
  • 100 גרם רסק עגבניות.
  • 2 כוסות מים.
  • מלח.
  • פלפל.
  • כף בזיליקום מיובש.

אופן ההכנה:

  1. קוצצים אם כול הירקות ומטגנים ב 2 כפות שמן שיזהיבו.
  2. מזיזים, מוסיפים כף שמן ומטגנים את הבשר, מפוררים אותו תוך כדי טיגון גד שמשחים.
  3. מוסיפים את היין לסיר ומערבבים 3 דקות עד שהאלכוהול מתעדה.
  4. מוסיפים את העגבניות מערבבים ומוסיפים את המים
  5. מוסיפים את הדבש והתבלינים
  6. מבשלים על אש קטנה.
  7. אחרי חצי שעה אפשר לאכול, אחרי שעה יותר, ויותר טעים.(במהלך הבישול בודקים אם חסרים מים, מוסיפים)

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: