עוף קריספי וטעים במיוחד, קל מאוד להכנה
רכיבים:
- 4 חזה עוף ללא עצמות וללא עור
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות תיבול איטלקי
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית אבקת בצל
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
הוראות:
- מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
- מערבבים בקערה בינונית את שמן הזית, התיבול האיטלקי, אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל.
- מניחים את חזה העוף בקערה ומצפים בצורה אחידה במרינדה.
- צולים את העוף במשך 5 דקות לכל צד או עד שהטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-165 מעלות.
- מגישים את העוף עם התוספת האהובה עליכם.
בתאבון!