מתכון ללחם שום הכי טעים שיצא לכם לאכול!
רכיבים:
- 1 כיכר לחם איטלקי
- 3 שיני שום, קצוצות
- 3 כפות חמאה, מומסת
- 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הוראות:
- מחממים את התנור ל-350°F (175°C).
- פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
- מערבבים בקערה קטנה את השום הטחון, החמאה המומסת, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
- מורחים את תערובת חמאת השום על כל פרוסת לחם.
- מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
- אופים במשך 12-15 דקות, או עד שהלחם מזהיב.
- מגישים ונהנים!
בתאבון!