הבולונז הטעים של טלי
תמיד יוצא הצלחה ומרשים את כל מי שאוכל אותו מקווים שאתם תאהבו אותו גם.
מוצרים:
- 2 בצלים.
- 2גרים.
- 5 גבעולי סלרי בלי העלים.
- 5 שיני שום.
- 3כםות שמן.
- 750 גרם בשר טחון.
- 4\3 כוס יין
- 2\1 כף דבש.
- 2 קופסאות עגבניות מרוסקות של 400 גרם.
- 100 גרם רסק עגבניות.
- 2 כוסות מים.
- מלח.
- פלפל.
- כף בזיליקום מיובש.
אופן ההכנה:
- קוצצים אם כול הירקות ומטגנים ב 2 כפות שמן שיזהיבו.
- מזיזים, מוסיפים כף שמן ומטגנים את הבשר, מפוררים אותו תוך כדי טיגון גד שמשחים.
- מוסיפים את היין לסיר ומערבבים 3 דקות עד שהאלכוהול מתעדה.
- מוסיפים את העגבניות מערבבים ומוסיפים את המים
- מוסיפים את הדבש והתבלינים
- מבשלים על אש קטנה.
- אחרי חצי שעה אפשר לאכול, אחרי שעה יותר, ויותר טעים.(במהלך הבישול בודקים אם חסרים מים, מוסיפים)