מנה מהירה ומסורתית במשפחה שלנו רגועה. יש שיגידו שזה גורמה אבל מפחינתינו זה פשוט טעים.
רכיבים:
- 12 כבדי עוף נקיים.
- 2 סלסילות פטריות שמפיניון או יער.
- ראש שום.
- בצל גדול.
- רבע כוס חומץ בן יין אדום.
- 3 כפות שמן
דרך הכנה:
- לחמם 3 כפות שמן על מחבת גדולה.
- להוסיף טבעות בצל חצויות לארבע עד שהבצל מתחיל להשחים.
- הוסיף את הפטריות כשהבצל מתחיל להשחים לכסות המחבת ולתת להתחמם כ10 דקות עד שהפטריות מתחילות להתרכך ולהגיר מים
- להוסיף כבדים חצויים ל2.
- להפוך הכבדים עד שמקבלים גוון חום בהיר.
- להוסיף את השום ואחרי דקה להוסיף מלח ואת החומץ תוך כדי ערבוב.
- לכסות המחבת לחכות לא יותר מ10 דקות ולכבות האש.
- להגיש עם הרוטב על מצע של פירה תפוחי אדמה או אורז לבן.