מתכון ללזניה של דפי

הלזניה מורכבת מ בולונז (ראה מתכון בהמשך)

בשמל (ראה מתכון בהמשך)

עלי לזניה- חבילה

200 גרם מוצרלה וגבינה צהובה מגורדת מעורבבות 

ממש בסמוך להרכבת הלזניה מכינים את רוטב הבשמל.

חומרים לבולונז:

  • קילו בשר אפיון בקר וטלה
  • עגבניות מרוסקות במיץ (2 פחיות )
  • צנצנת של רוטב עגבניות
  • בזיליקום
  • מלח 
  • פלפל
  • שמן זית וקצת שום

אופן ההכנה 

  1. בסיר לבישול ארוך מטגנים קלות את הבשר הטחון מכל הכיוונים ומוסיפים את כל העגבניות ובזיליקום טרי
  2. מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם מרתיחים 
  3. ובמשלים שלוש שעות על אש קטנה
  4. במידת הצורך מוסיפים מים

חומרים בשמל:

  • 50 גרם חמאה
  • 6ֶ כפות קמח
  • כוס חלב
  • מלח

אופן ההכנה

  1. בסיר קטן ממסים על האש קונה את החמאה
  2. מוסיפים את הקמח
  3. עד להיווצרות עיסה מוסיפים כוס חלב
  4. ומערבבים
  5. מוסיפים מלח

לזניה:

את עלי הלזניה מעבירים במים רותחים 

שכבה עלי לזניה

שכבה בשמל

שכבה בבלוז

עלי לזניה

בשכבה העליונה לשים מעל הבשמל את הגבינה המגורדת

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים אחרונים

תפריט מתכונים

אצלנו אתם השפים!

שלחו לנו את המתכונים והשם שלכם בשביל הקרדיט ואנחנו נוסיף אותם עבורכם!

רוצים להוסיף מתכונים בעצמכם? שלחו לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם:

תמונה של המנה: